روز ملی خلیج فارس و برافراشته شدن پرچمی که از آنِ ایران نبود!

(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱)

 زمانی که سرود ملی کشورمان در جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس نواخته شد، سه تکه پارچه به رنگ‌های سبز، سفید و قرمز که به صورت عمودی از سقف سالن آویزان بود و پرچم کشور ایتالیا را تداعی می‌کرد، برافراشته شد و تعجب حاضران در تالار شهید آوینی بندرعباس را برانگیخت!

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس با مشارکت استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، خوزستان، یزد و مرکزی و از یکم تا 10 اردیبهشت در هرمزگان برگزار شد. برنامه‌های دو روز پایانی این جشنواره که شامل آئین اختتامیه هم می‌شد، حاشیه‌هایی داشت که به برخی از آنها اشاره می‌شود:
 
نخستین حاشیه زمانی اتفاق افتاد که مسئولان اجرایی جشنواره، خبرنگاران را به فرودگاه بندرعباس بردند تا شاهد ورود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان هرمزگان باشند. این برنامه در کنداکتور دیده نمی‌شد و به همین خاطر تعجب خبرنگاران را در پی داشت و از همه عجیب‌تر اینکه مسئولان فرودگاه بندرعباس هم اعلام می‌کردند که هیچگونه هماهنگی با آنها برای ورود خبرنگاران به پاویون صورت نگرفته است!
 
بعد از یک ساعت معطلی خبرنگاران در محوطه فرودگاه و در حالی که هیچ یک از مسئولان اجرایی جشنواره توضیحی درباره این شیوه جدید برنامه‌ریزی نمی‌دادند، وزیر ارشاد از پله‌های هواپیما پیاده شد و بدون آنکه حتی در جمع خبرنگاران حاضر شود، فوراً به مراسم کلنگ‌زنی دروازه خلیج فارس رفت.
 
آئین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس هم که در تالار شهید آوینی برگزار شد، خالی از حاشیه نبود؛ در این مراسم و حین نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران، توسط گروه موزیک «رزم نواز» نیروی دریایی ارتش، سه تکه پارچه که به رنگ‌های سبز، سفید و قرمز که به صورت عمودی در کنار هم از سقف روی جایگاه آویزان بودند و پرچم کشور ایتالیا را تشکیل داده بودند، به جای پرچم ایران برافراشته شد که تعجب حاضران را برانگیخت!
 
سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به محض شروع صحبت‌های آیت‌الله نعیم‌آبادی نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس، برای انجام گفتگوی زنده با بخش خبری 21 سیما، سالن آمفی تئاتر محل برگزاری آئین اختتامیه این جشنواره را ترک کرد.
 
نکته‌ای که برای شرکت کنندگان در بخش‌های رقابتی جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس، جالب و اندکی ناباورانه بود، لوح‌های تقدیر و سکه‌هایی بود که به جای آنها به مدیران کل ارشاد چند استان کشور اهدا شد؛ در این برنامه از مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌های یزد، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس و مرکزی، تقدیر شد. این بخش از برنامه با اهدای «اطلس خلیج فارس» به وزیر ارشاد از سوی محمدرضا سحاب، مدیر موسسه جغرافیایی سحاب تکمیل شد.
 
یکی دیگر از حاشیه‌های مهم جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس، به ناهماهنگی و برنامه‌ریزی نامناسب مسئولان اجرایی برای اعزام خبرنگاران به جزیره ابوموسی مربوط می‌شد؛ در شرایطی که همه خبرنگاران اعزامی به بندرعباس به فرودگاه برده شدند، در زمان گرفتن کارت پرواز با فهرستی مواجه شدند که امکان سفر آنها به ابوموسی تنها اسامی حاضر در این لیست، فراهم شده بود!
 
تاکید مسئولان اجرایی جشنواره برای تهیه تولیدات تلویزیونی و گزارش‌های تصویری از جزیره ابوموسی، به اینجا انجامید که خبرنگاران تعدادی از خبرگزاری‌ها (شامل ایسنا، فارس، ایلنا و مهر) و نیز خبرنگاران برخی از روزنامه‌های سراسری مانند «ایران» از این لیست جاماندند! البته پس از بازگشت خبرنگاران دسته اول، مشخص شد که هیچ یک از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای اجرا در جزیره ابوموسی (از جمله افتتاح مجتمع فرهنگی دیجیتال) به مرحله اجرا درنیامد و همه این برنامه‌ها لغو شد.
 
آخرین حاشیه جشنواره فرهنگی هنری خلیج فارس هم مربوط به تاخیر طولانی مدت در زمان پرواز هواپیمای مهمانان این جشنواره که عمدتاً خبرنگاران بودند، مربوط می‌شد؛ خبرنگاران که روز 8 اردیبهشت هم، پروازشان با یک ساعت تاخیر انجام شد، شب گذشته هم 5 ساعت را در فرودگاه بندرعباس به انتظار نشستند تا بندرعباس را به مقصد تهران ترک کنند!

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com