«همنوازان خاموش» در جشنواره موسیقی فجر نواختند

(۲۹ بهمن ۱۳۹۱)

بخش «نسلی دیگر» جشنواره موسیقی فجر با اجرای گروه جوان «همنوازان خاموش» سپری شد.

 «همنوازان خاموش» پس از دقایقی تاخیر در فرهنگسرای ارسباران حضور پیدا کردند و زمان نا متعارفی را به کوک کردن سازشان اختصاص دادند.

این گروه اجرایش را با تکیه بر کلامی از هوشنگ ابتهاج، رهی معیری و...به روی صحنه برد و توانست اجرای یکدستی را ارائه دهد.

تصانیف «یادگار خون سرو»، «سحرخوانی»، «شب‌های ناباور»، «شکوه ناتمام» به همراه ساز و آواز توسط این گروه اجرا شد.

سازهای اصلی این گروه تار، عود، کمانچه و سنتور بود که ملودی‌ها را اجرا می‌کرد و نوازندگان سازهای کوبه‌ای هم این گروه را همراهی می‌کردند.

کنسرت این گروه با خوانندگی مجتبی عسکری همراه بود و محمد مظهری(کمانچه)، آرش سعیدیان(عود)، آرمین جوانبخت(سنتور)، هامان منصوری(تار)، احمدرضا محسنی(تنبک) و افشین خلج(دف) به هنرنمایی پرداختند.

 سالن فرهنگسرای ارسباران شب گذشته مملو از جمعیت بود و گروه «همنوازان خاموش» اجرای منظمی را پشت سر گذاشت.

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com