هنرکارت تسهیلات دولت برای هنرمندان است

(۳۰ دی ۱۳۹۱)

طی یک سال گذشته در مجموعه معاونت هنری و وزارت ارشاد هماهنگی هایی برای به وجود آوردن مجموعه هنر کارت انجام شده که هنرمندان با داشتن این کارت می توانند از خدمات و تخفیف های بسیار مناسبی از سوی ارگان های دولتی و خصوصی بهره مند شوند که قرار است با مشارکت جدی بانک ملی ایران خدمات مناسبی برای هنرمندان در نظر گرفته شود.


سامان احتشامی، آهنگساز و نوازنده پیانو درباره هنر کارت می گوید: متاسفانه هنرمندان نمی دانند هنر کارت چیست و چه تسهیلاتی با این کارت در اختیار جامعه هنری قرار می گیرد ، همچنین نمی دانی چه مبلغی باید بدهیم تا این کارت شارژ شود؛ هنرمندی که پول ندارد نمی تواند هنر کارت را شارژ کند و این کارت فقط برای تعداد محدودی از هنرمندان مفید خواهد بود.


این نوازنده در ادامه می افزاید: به نظر من بهتر است تعریف درست و دقیقی درباره هنرکارت ارائه شود و خدمات این کارت به خوبی تعریف شود، همچنین ارائه این کارت نیاز به نظم دارد تا به همه هنرمندان تعلق گیرد.


در ادامه کیوان ساکت در این باره خاطرنشان می کند: در ابتدا باید با اطلاع رسانی هنرمندان را با هنرکارت آشنا کنیم و اگر این کارت ارائه شود بسیار خوب است و نشان دهنده این است که هنرمندان هم می توانند از تسهیلات دولتی برخوردار باشند.


این آهنگساز در ادامه تاکید می کند: البته تا جایی که من می دانم این کارت برای تخفیف در خرید بلیت و کارهایی از این قبیل در نظر گرفته است و تا زمانی که اطلاعات درستی در این زمینه نداشته باشیم نمی توانیم پیشداوری کنیم.


همچنین در نشستی که هفدهم دی ماه با حضور معاون هنری وزیر ارشاد و فرشاد حیدری ( مدیرعامل بانک ملی ایران) برگزار شد ، حمید شاه آبادی با اشاره به اینکه هنرکارت؛ هدیه اقتصاد به هنر است، در این باره گفت: هنرمندان با داشتن این کارت می توانند از خدمات و تخفیف های بسیار مناسبی از سوی ارگان های دولتی و خصوصی بهره مند شوند، ما امیدواریم با مشارکت جدی بانک ملی ایران خدمات مناسبی را برای هنرمندان ترتیب دهیم.


در ادامه فرشاد حیدری مدیر عامل بانک ملی ایران نیز در صحبت هایی اظهار کرد: بانک ملی ایران آماده است تا وارد دو عرصه همکاری با جامعه هنری شود. این کار می تواند علاوه بر کمک به جامعه هنری موجب بهره برداری لازم از ظرفیت هنری کشور در پرداختن به مباحث هنری در عرصه اقتصاد کشور شود.


وی گفت: واقعیت امر این است که اگر می خواستیم هنر کارت را با کیفیتی متوسط تولید کنیم تا کنون این کار به سرانجام رسیده بود ولی خاص بودن جامعه هنری موجب شده تمام تلاش خود را برای ارائه با کیفیت ترین خدمات را داشته باشیم و همین امر موجب شد این کار با اندکی تاخیر انجام شود.

 

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com