تعصب ریشه موسیقی را خشکانده است

(۲۸ آبان ۱۳۹۱)

کیوان ساکت، نوازنده تار و سه تار گفت: موسیقی دیرتر از بقیه هنرها به رشد و کامل می‌رسد. فقط در دوران استاد وزیری موسیقی دچار تغییر و تحولاتی شد که بعد از این هنرمند، موسیقیدان‌های بسیاری راه و شیوه آن را ادامه دادند ؛پس در نتیجه موسیقی دچار تحول می‌شود اما کمی‌نیازمند زمان است.

این نوازنده تار در ادامه افزود: موسیقی به دلیل برخی تعصبات مورد بی مهری قرار گرفته است و این تعصاب ریشه‌های موسیقی را خشکانده است؛ زیرا بسیاری معتقد هستند که موسیقی سنتی باید به همان شیوه گذشته اجرا شود؛ در حالیکه هر هنری باید براساس واقعیت‌های جامعه پیش رود و یا اینکه مناسب با حال و هوای مردم به روز شود، اما به دلیل موانعی که بر سر راه موسیقیدانان وجود دارد این افراد به مرور زمان دچار بی انگیزگی شده اند.

وی با اشاره به اینکه موسیقی دوره تکامل خود را طی کرده است، خاطرنشان کرد: اگر کمی‌موسیقی امروز را با گذشته مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که موسیقی از نظر فرم، قالب، محتوا، اشعار و.... بسیار تغییر کرده است که در نتیجه آن موسیقی ملی ما شکل گرفته است، همچنین موسیقی سنتی کلمه ای نادرست و اشتباه است زیرا باید این نوع موسیقی را موسیقی ملی بدانیم.

کیوان ساکت تاکید کرد: رشد کیفی موسیقی ملی بسیار آرام بوده است اما این به معنای عدم رشد این نوع موسیقی نیست . موسیقی ایرانی که بر پایه ردیف‌ها و سنت‌ها است باید با اشعار کلاسیک ادغام شود؛ زیرا شعر کلاسیک با موسیقی اصیل ایرانی هماهنگی خوبی دارد و قالب‌های آنها بسیار به هم نزدیک است.

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com