جشنواره فجر به افراد با تجربه سپرده شده است

(۲۳ آبان ۱۳۹۱)

 حسن غفاری، هنرمند عکاس و دبیر بخش عکس پنجمین جشنواره بین‌المللی تجسمی فجر گفت: یکی از کامل‌ترین هرم‌های برگزاری نمایشگاهی را می‌توانیم در هرم مدیریتی مسابقه عکس ببینیم. در این هرم به صورت سلسله مراتبی از بالا دولت قرار گرفته است و تا پایین ترین سطح که هنرمندان رشته‌های مختلف هستند هر کس در جای خود به درستی قرار گرفته است.

وی دراین باره گفت خوشبختانه در جشنواره تجسمی فجر هر بخش و هر رشته هنری را به دست فردی اجرایی سپرده اند که خودشان هم در سطح جامعه درگیر همان موضوع است به همین دلیل امید می‌رود که همه کسانی که در این جشنواره مسئولیت پذیرفته اند به خوبی از پس وظایفشان برآیند.
 
این هنرمند همچنین گفت: یکی از ویژگی های جشنواره فجر امسال این است که افراد جدید با دیدگاه ها و نظرات جدید حضور پیدا کرده اند.
 
غفاری درباره هیات داوران بخش عکس هم گفت: اکنون در حال رایزنی با تعدادی از داوران ایرانی و خارجی هستیم. در این جشنواره قصد داریم از یک داور خارجی و چهار داور ایرانی استفاده کنیم. از این چهار داور دو داور در زمینه مستند اجتماعی فعال هستند و 2 داور از عکاسان پیشگام و با تجربه هستند. 
 
دبیر بخش عکس پنجمین جشنواره بین المللی فجر با تاکید بر اینکه عکس‌ها باید تولید دو سال اخیر هنرمندان باشد اظهار کرد: در جشنواره امسال قصد داریم که هنرمندان را به سمت تولید اثر هدایت کنیم نه اینکه عکس‌های آرشیوی شان را برایمان ارسال کنند از این رو هنرمندان عکاس عکس‌هایی را می‌توانند ارسال کنند که در دو سال اخیر تولید کرده اند.
 
این هنرمند با اشاره به اینکه در بخش عکس موضوع خانواده، امید به زندگی و شادی را انتخاب کرده اند، گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی و اجتماعی که در جامعه وجود دارد حداقل کاری که هنرمندان در چنین شرایطی می‌توانند انجام دهند این است که با آثارشان نشاط را به جامعه برگردانند. از این رو موضوعی که برای بخش عکس انتخاب کرده ایم خانواده، امید به زندگی و شادی است. از اینرو عکس‌ها باید کاملا مستند باشد. 
 
غفاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برپایی نمایشگاهی از تازه ترین عکس‌هایش در کافه گالری 2 در برج بهار گفت: با توجه به اینکه ایلات، عشایر و روستاهای ایران از موضوعات و دغدغه‌های همیشگی من است در نمایشگاهی که به زودی برپا خواهم کرد موضع سگ را که یکی از عوامل بازدارنده برای عکاسی است انتخاب کردم.درواقع با ورود به روستاها یا محیطی که عشایر در آن حضور دارند سگ‌ها یا به استقبالت می‌آیند یا تهدیدت می‌کنند از این رو در نمایشگاهم که در کافه گالری 2 به زودی برگزار می‌شود 25 عکس در ابعاد 40 در 60 را به نمایش می‌گذارم. وی در این باره گفت: به عنوان یک عکاس مستند اجتماعی فرهنگ و گرایش جامعه، انسان شناسی، آداب و رسوم، پوشاک و روابط فردی و جمعی از جمله موضوعاتی است که همواره آن را تعقیب کرده ام.
 

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com