محمود دولتآبادي در ادامهي سفر براي داستانخواني و معرفي رمانش بمجوز اجرای صحنه ای برای گروه موسیقی پاپ ˈاحسان خواجه امیریˈ به سرپرستی و خوانندگی احسان خواجه امیری درسالن همایش بین المللی برج میلاد در روزهای 8 و 9 آبان، ساعت 30/18 و30/21 اجرا شد.
گروه موسیقی پاپ ˈکام نتˈ نیز به سرپرستی و خوانندگی کیان پورتراب درتالار فارابی روزهای 19و20 مهرماه، ساعت 30/20ا مجوز اجزا دریافت کرد.
همچنین مجوز کنسرت گروه موسیقی پاپ بی کلام ˈسوهامˈ به سرپرستی مجید مصطفایی درمجموعه برج آزادی روز28 مهرساعت 20 صادر شد.
گروه احسان خواجه امیری دراین اجرا قطعاتی ازآلبوم های من و بابا ، برای اولین بار،یه خاطره از فردا و فصل تازه ، گروه کام نت دراین اجرا 13 قطعه ،قطعاتی چون هی تو،فرشته مرگ ، بی تو،دایره ها و گروه سوهام دراین اجرا 17قطعه ،قطعاتی چون روزنه ،کاکتوس، زخمی و درخت زندگی رابرای علاقمندان اجرا خواهد کرد.
*** کنسرت همایون شجریان و سهراب پورناظری در روز 22 مهرماه تمدید شد
کنسرت ˈآیینه هاˈ به آهنگسازی کیخسرو و سهراب پورناظری و به خوانندگی همایون شجریان در دوبخش برگزار می شود، بخش نخست به تنبور نوازی در مقام اصفهان به همراهی سازهای عود، کنترباس، سازهای کوبه ای و اجرای قطعات ˈدم، دیوانگی، رندیˈ براساس اشعار خیام، مولانا و حافظ اختصاص خواهد داشت.
در بخش دوم نیز این برنامه ، با اجرای قطعاتی همچون ˈنگارˈ، براساس شعری از مهسا زمانیان، ˈآیینه هاˈ براساس شعری از هومن ذکایی، قطعه بی کلام ˈاز عشقˈ و ˈافلاک ˈ از مولانا ادامه می یابد.
در این گروه همایون شجریان(خواننده)، سهراب پور ناظری (آهنگساز، نوازنده تنبور و کمانچه)، حسین رضایی نیا ( سازهای کوبه ای)، همایون نصیری (سازهای کوبه ای)، حمید خوانساری (عود)، اصغر عربشاهی (تار)، مهیار طریحی (سنتور)، آیین مشکاتیان (سازهای کوبه ای) و داریوش آذر به عنوان نوازنده (کنترباس) ایفای نقش می کنند.
کنسرت گروه همایون شجریان در روز 22مهرماه ساعت 21:30 در برج میلاد تهران برگزار می شود.
*** دونوازی ساز عود و تار در اصفهان اجرا می شود
کیوان ساکت نوازنده (تار) به همراه مجید ناظم پور (عود) 20 و 21 مهرماه در سالن حوزه هنری اصفهان به صحنه می روند.
بخش اول این کنسرت به تکنوازی عود اختصاص دارد و مجید ناظم پورقطعاتی همچون دلدادگی، وداع و رهگذر اجرا خواهد کرد، همچنین در این بخش تصانیفی برای ساز عود نیز اجرا می شود که مجید ناظم پور به عنوان نوازنده ساز عود ایفای نقش می کند.
مجید ناظم پور در قسمت هایی از کنسرت به عنوان خواننده تصنیف هایی را اجرا خواهد کرد و در ادامه بخش دوم این کنسرت کیوان ساکت در قالب تکنوازی تار و دو نوازی تار و عود به همراه مجید ناظم پور هنرنمایی خواهند کرد.
***آلبوم موسیقی ˈ زمین را آرام کنیمˈ منتشر شد
آلبوم موسیقی مقامی ˈزمین را آرام کنیمˈ کاری از پوریا پورناظری و مهدی حسینی منتشر شد.
قطعات این آلبوم راپوریا پورناظری و مهدی حسینی تنظیم کرده اند.
در این آلبوم موسیقی پوریا پورحیدری(تنبور و آوا)، مهدی حسینی (تمبک، پرکاشن و سازهای افکتیو) ایفای نقش می کنند.
قطعاتی همچون رقص ابر، باران، زمزمه زمین و زمین را آرام کنیم در این آلبوم موسیقی عرضه شده است.
ˈزمین را آرام کنیمˈ در فرم دونوازی و در قالب بداهه پردازی ساز تنبور و تمبک توسط پوریا پورناظری و مهدی حسینی ارائه شده است.ه انگلستان رفت.
اين نويسنده كه به دعوت ناشر كتابش و دانشگاهي در لندن به انگلستان سفر كرده، دو برنامه براي داستانخواني و معرفي ترجمهي انگليسي كتاب «كلنل» دارد.
برنامهي اول ششم اكتبر در دانشگاه است و برنامهي بعدي در كتابفروشي ناشر. دولتآبادي در اين نشستها داستان ميخواند و دربارهي ادبيات صحبت ميكند.
او پيشتر نيز به اين منظور به آمريكا، آلمان و ايتاليا سفر كرده بود.
آخرين وضعيت انتشار رمان «كلنل» در ايران اين است كه بهمن دري، معاون پيشين امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، گفته بود، كتاب براي انتشار مشكلي ندارد و بايد ناشرش (نشر چشمه) تغيير كند.
|