«كاروان خورشيد» در اكو به راه افتاد

(۰۷ مهر ۱۳۹۱)

 فضاهای مجموعه‌ی فرهنگی اکو از ششم مهر ماه در اختیار هنرمندان فیلم‌ساز، عکاس، نوازندگان موسیقی، نقاشان و خوشنویسان ایران قرار گرفته است.

 در مستر کلاس عکاسی و فیلمسازی سیف‌الله صمدیان در نخستین روز بیش از 60 نفر از هنرمندان عکاسی و سینما و سایر رشته‌های مرتبط در سنین مختلف حاضر بودند.
 
همچنين، گروه موسیقی در نوبت‌های مختلف نواخت؛ هومن شمس (کمانچه)، حمید قیصری و امیراحسان آقایی (تار) یزدان بهمنی و میلاد سعدی با دف و تمبک هنرنمايي كردند.
 
در بخش نقاشي نيز در فضای باز موسسه، چهار هنرمند نقاش ایران بوم‌هایشان را علم کردند تا نقش شوریدگی و عشق حضرت مولانا را به‌ تصویر بکشند.
 
احمد وکیلی، حبیب‌اله صادقی، احمد خلیلی‌فر و مرتضی حیدری هریک به سبک و سیاق خود دست به قلم شده‌اند تا بوم‌هایشان را با نقشی متناسب با موضوع مولانا مزین کرده و در نهایت تابلوهای نقاشی را تقدیم مولانا کنند.
 
در سالن کنفرانس حدود 60 نفر علاقمند به فیلم‌سازی و عکاسی در نشست اول کارگاه صمدیان حاضر شدند. این کارگاه در حال برگزاری است و دومین نشست آن نيز برگزار شده است.
 
گالری اکو هم دربرگیرنده‌ی هنرمندان خوشنویس است.
 
در بخش خط شکسته روح‌الله دلخانی، مهدی حسین‌پور، جعفر آذری و مریم رمضانخانی در بخش خط نستعلیق هم عسگر محمدی‌تبار، رشیدی، عزیزی و نیر مصری هنرنمايي مي‌كنند.
 
محمود جوادی پور، حبیب‌اله آیت‌الهی، نصرالله افجه‌یی، احمد آریامنش، عین‌الدین صادق‌زاده و همچنين سفرا و نمایندگان فرهنگی کشورهای ژاپن و ... میهمان‌های این برنامه در ساعت‌های نخست برگزاری بودند.

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com