«چمشهایش» نقد و بررسی می‌شود

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱)

مرادی می‌گوید: به كلیت اندیشه عطار وفادار هستیم و تلاش كرده‌ایم این متن كهن را با فرمی مدرن ارائه كنیم تا جذابیت بیشتری برای مخاطب داشته باشد.

 نمایش سیمرغ به نویسندگی محمدچرمشیر و كارگردانی كیومرث مرادی از روز چهارشنبه در سالن چهارسوی تئاترشهر روی صحنه رفته است.

 مرادی با اعلام این خبر درخصوص میزان استقبال مخاطبان از نمایش، گفت: با توجه به اینكه تهران به دلیل برگزاری اجلاس سران كشورهای عدم تعهد تعطیل است، طی سه روز گذشته استقبال خوبی از نمایش به عمل آمده به اندازه‌ای كه اصلا انتظار حضور این تعداد از تماشاگر را در این ایام تعطیل نداشتیم.

این هنرمند با اشاره به حضور گسترده هنرمندان سینما و تئاتر برای تماشای نمایش سیمرغ، تصریح كرد: باران كوثری، شهرام حقیقت‌دوست، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی به همراه رضا حداد از جمله هنرمندانی بودند كه طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برای دیدن نمایش سیمرغ به سالن چهارسوی تئاترشهر آمدند.

وی افزود: نكته مهم این است كه برای روی صحنه رفتن این نمایش كار رسانه‌ای و اطلاع رسانی زیادی انجام نداده بودیم اما در كمال تعجب شاهد بودیم كه گذشته از هنرمندان و اهالی تئاتر، مخاطبان عام زیادی هم برای تماشا به سالن آمده بودند. برخورد بینندگان هم جالب بود، تعدادی از مخاطبان بعد از اجرای نمایش انتخاب موضوع سیمرغ راعجیب و جذاب می‌دانستند و معتقد بودند نگاهی كه در كار داشتیم جالب بوده است.

كارگردان نمایش سیمرغ درخصوص موضوع و قصه این اثر، بیان كرد: نمایش سیمرغ درباره كارگردانی است كه داستانی در ذهن خود می‌پرورد و با گذر زمان آرام آرام متوجه می‌شود كه به نطق‌الطیر عطار می‌اندیشد، سپس شروع به تمرین واتود زدن با بازیگران و عوامل می‌شود تا سرانجام اثر شكل می گیرد.

وی ادامه داد: در اجرای این نمایش ما كاملا به تفكر منطق‌الطیرعطار وفادار هستیم و مانند او انسان و خصایل انسانی را مورد توجه قرار داده‌ایم.

كارگردان نمایش الكترا درخصوص شیوه‌ای كه برای اجرای این اثر به كار گرفته است، گفت: رویكرد ما دراجرای این نمایش به لحاظ فرمی مدرن است و تلاش كرده‌ایم به این شیوه اثری ارائه كنیم كه برای مخاطب جذاب باشد.

وی با بیان اینكه ادبیات ایران فوق‌العاده به نظر می‌رسد و همچنان بكر و دست نخورده باقی‌مانده است‌،‌ادامه داد: یكی دیگر از نكاتی كه موجب می‌شود متون كهن ما در نظر فوق‌العاده جلوه كنند به روز بودن آن‌ها است،‌ در خلال داستان‌ها نكته‌ای كه جلب توجه می‌كند این است كه گویی همه روایت‌ها برای امروز جامعه ما نقل شده‌اند،‌شاید دلیل چنین اتفاقی هم بزرگی و جهانشمول بودن این آثار است.

مرادی در پایان،‌ گفت: من و آقای چرمشیر در این خصوص با یكدیگر هم عقده بودیم به همین دلیل نمایش سیمرغ را با همكاری یكدیگر روی صحنه آورده‌ایم كه جا دارد از ایشان و گروه همكارانم كمال تشكر و قدردانی را داشته باشم.

لازم به ذكر است نمایش سیمرغ شانزدهمین اثر كیومرث مرادی است كه همه روزه ساعت 20 در تالار چهارسوی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com