گروه موسیقی 'پردیس' برای نخستین بار در ایران به روی صحنه می رود

(۰۹ شهریور ۱۳۹۱)

گروه موسیقی 'پردیس' به سرپرستی و آهنگسازی 'حمید متبسم' و آواز 'سالار عقیلی' در فصل پاییز سال آینده در ایران به روی صحنه می رود.

 پس از اجرایی شدن پروژه موسیقایی سیمرغ، متبسم مشغول فعالیت برروی پروژه پردیس شد ، این اركستر تركیبی از اركستر زهی اروپایی به اضافه سازهای مضرابی و كوبه‌ای ایرانی است كه نوعی متفاوت از موسیقی ایرانی را بیان می كند.

اركستر پردیس ابتدای كار در بخش آموزشی فعالیت می كرد و در ادامه تدوین آثاری كه قابلیت اجراهای بین المللی را در دل خود داشت را آغاز كرد.

اجراهای گروه موسیقی پردیس ابتدا در كشور هلند و سپس در دیگر شهرهای اروپا آغاز شد و اكنون این آهنگساز مطرح موسیقی ایرانی تصمیم دارد این اركستر را با آواز سالار عقیلی به تهران بیاورد.

اركستر 'پردیس' حدود سی و پنج نوازنده حرفه ای دارد و در صورت مهیا شدن شرایط و دریافت مجوزهای لازم، پاییز سال 92 این اركستر با آواز عقیلی در ایران به اجرای برنامه خواهد پرداخت،و البته تمام نوازنده ها از ایران انتخاب خواهند شد.

اولین اجرای بین المللی پردیس با خوانندگی سالار عقیلی، زمستان سال پیش به همت فستیوال هنر ایران در شهر لندن برگزار شد و مورد استقبال مخاطبین و موسیقی دوستان قرار گرفت.

 
صفحه اصلی | درباره ما | فرم عضویت | اخبار | سفر ها | انجمن ها | تماس با ما
Powered by: KisiaWEB | © Copyright 2011 www.honarman.com