كامبيز درمبخش كه به دليل عارضه قلبي در بيمارستان بستري شده بود، اين روزها در منزل بستري است و خودش معتقد است كه حالش بهتر است.
اين هنرمند كارتونيست كه از چند روز قبل به دليل ناراحتي قلبي به بيمارستان مننتقل شده بود، به گفت: قلبم به شدت درد گرفته بود و در زمان بستري شدنام در بيمارستان «آنژيو» شدم.
او ادامه داد: قرار بود در ادامه درمان براي قلبم فنر بگذارند، اما به دليل گرفتگي يكي از رگهايم كه كوچك است،مجبورم ادامه درمان را تحت مراقبت ويژه و از طريق دارو ادامه دهم.
درمبخش تصريح كرد: به مدت شش ماه بايد تحت كنترل باشم، اما خوشبختانه حالم خوب است و از نظر روحي مشكلي ندارم.
خرداد ماه امسال نمايشگاه «تابلو» هاي كامبيز درمبخش در گالري ساربان برپا شد.
تجربه طولانی کامبیز درمبخش در نمایشگاههای متعدد در داخل و خارج از کشور سبک خاصی در آثار او پدید آورده است و آثار اخیرش میل به سادگی و تک رنگی پيدا كرده است که در نگاه اول سهل و ممتنع مینماید، اما با نگاه ژرفتر تجربه سالها و نگاه دقیق و هنرمندانه او به اتفاقات پیرامونش در تک تک آثار هویداست. |